ARIA U AKCIJI

Policijski pas dilerskom paru pomrsio planove: Drogu su skrivali u apartmanu u Vodicama

Dvojcu je policija oduzela marihuanu, kokain, ketamin, amfetamin, tablete MDMA...
 PU šibensko-kninska

Turistička sezona je na vrhuncu i ljudi se odmaraju i uživaju u ljetnim aktivnostima, no ne i službeni policijski pas Aria koji je vodičkom paru dilera pomrsila poslovne planove i daljnju zaradu.

Naime, Odjel kriminaliteta droga dovršio je istraživanje nad 30-godišnjakom i njegovom 30-godišnjom partnericom u zločinu, a temeljem sudskog naloga šibenskog Županijskog suda u apartmanu u Vodicama koji su koristili, kao i u osobnom automobili, tijekom prekjučerašnjeg pretresa je pronađen zanimljiv šarolik opus stvari.

Dvojcu je policija uz potvrdu oduzela 754,6 grama marihuane, 7,2 grama kokaina, 39 grama ketamina, 42 grama amfetamina, 93 tablete MDMA te 9,3 grama smrvljene iste droge. Pronađena je i bočica sa četiri grama LSD u tekućem obliku, 62 perforirana papirića tzv. „sličice“ LSD-a, 79 grama smjese za povećanje mase droge, digitalna vaga kao i 19.600 kuna te 730 eura za koje istražitelji sumnjaju da potječe od preprodaje opijata.

Dvojac je po dovršetku istraživanja uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:49