NEOBIČAN SLUČAJ

POLJAKINJA SILOVANA DOK JE SPAVALA U HOTELU? Mislila da je suprug, sve mu je ispričala ujutro za doručkom...

 Dorian Horvat/CROPIX

Makarska policija i splitsko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) istražuju, u najmanju ruku, neobičan slučaj silovanja koji im je prijavila poljska državljanka koja je odsjela u jednom hotelu na Makarskoj rivijeri, javlja Slobodna Dalmacija.

Iako ni policija ni ŽDO nisu željeli iznositi nikakve detalje događaja, doznajemo da je Poljakinja, u dobi od oko 40 godina, došla prošlog petka sa suprugom na ljetovanje u Hrvatsku. Tijekom večere su malo i popili i zatim krenuli u hotelsku sobu.

Tijekom noći žena je osjetila kako je netko dira po tijelu, no u prvi je trenutak mislila da je riječ o suprugu. No, tada joj je nepoznati muškarac stavio ruku na usta, pa nije mogla dozvati u pomoć, a sam čin spolnog zlostavljanja navodno je trajao vrlo kratko.

Šokirana žena je, nakon što je zlostavljač otišao, pokušala navodno probuditi supruga, no nije mogla pa mu je ono što se dogodilo ispričala tek ujutro za doručkom, te su nakon toga otišli prijaviti sve na policiju. Doznajemo kako su istražni organi vrlo ozbiljno shvatili njezinu prijavu, te su naložili liječnički pregled Poljakinje.

Doznajemo da brava na sobnim vratima nije oštećena te da je na stoliću pokraj kreveta pronađena čaša s pićem. Je li možda u piće bilo ubačeno neko omamljujuće sredstvo pa se zbog toga suprug Poljakinje nije probudio, znat će se nakon što budu gotova sva vještačenja, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:17