BILI SU PIJANI

POLJSKI BRAČNI PAR ISTUKAO ŠIBENSKE POLICAJCE Napali su ih na očevidu prometne nesreće

Zagreb,120513.Savska ulicaSudar vozaca dva osobna vozila Volkswagen Passata i Opel Astre, jedan od vozaca je preminuo ali ne od posljedica prometne vec najvjerojatnije zbog zdravstvenog stanja. Za vrijeme trajanja ocevida promet u smjeru sjevera je bio otezan.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

ŠIBENIK - Nakon što je 13. kolovoza oko 23.50 sati u Hotelsko-turističkom naselju Solaris u Šibeniku izazvao lakšu prometnu nesreću, 42-godišnji državljanin Poljske obrušio se na trojicu policijskih službenika koji su po dojavi o nesreću došli obaviti uviđaj, piše Slobodna Dalmacija .

U napadu mu se pridružila i njegova 42-godišnja supruga, a oboje su, kako se navodi u policijskom izvješću PU šibensko-kninske, bili u alkoholiziranom stanju.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni, prvo verbalno napali policijske službenike, a potom dvojicu i tjelesno, te ih lakše ozlijedili.

Uz uporabu sredstava prisile, pijani poljski par doveden je u prostorije šibenske policije, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog napada na službenu osobu, predani u Pritvorsku policijsku jedinicu.

Protiv njih slijedi i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu trećeg policijskog službenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 14:23