RAZIŠLI IM SE PUTEVI

POLUSESTRA 54-GODIŠNJAKA KOJI JE BACIO SVOJU DJECU S BALKONA 'Srce mi se slama zbog mališana, samo da se oporave... Njega nisam vidjela osam godina'

Mjesto stravičnog događaja
 Jure Mišković / CROPIX

Polusestra 54-godišnjeg muškarca koji je s balkona kuće u Pagu u četvrtak ujutro bacio četvero svoje malodobne djece rekla je za Zadarski list da je u šoku zbog cijele situacije za koju je, kako kaže, saznala preko prijatelja i medija.

Žena je rekla da se s polubratom nije vidjela više od osam godina, odnosno otkako im je umro otac, glavna poveznica obitelji. Njih dvoje imaju još jednog polubrata, kojeg je situacija također šokirala.

- Ne znam što mu se dogodilo, srce mi se slama zbog djece, samo neka se oporave, samo to želim, rekla je za Zadarski list te dodala da je njezin polubrat "uvijek stvarao probleme obitelji, ali da nikada nisu mogli zamisliti da bi mogao ovo napraviti".

Žena, inače majka dvoje djece, kaže da je s polubratom rijetko kada komunicirala te da su to činili uglavnom putem telefona. Rekla je i da su njihovi odnosi nakon očeve smrti svake godine postajali sve hladniji. Nisu se viđali, a i pozivi su bili sve rjeđi.

- Bio je problematičan, imao je i problema sa zakonom zbog navodne nelegalne prepodaje automobila, neko vrijeme je navodno radio i u Njemačkoj, prije ovog posla noćnog čuvara u kampu. Ne znam što mu se dogodilo da danas ovo napravi, još ne mogu vjerovati, samo da djeca budu dobro, njih mi je žao od sveg srca, ponovila je žena, koja je od svih četvero nećaka i nećakinja do sad vidjela tek najstarije dijete jer su se njoj i polubratu, kako kaže, putevi davno razišli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:04