OKRŠAJ NA POLJSKOM PUTU

PONOĆNA DRAMA Uhvatio ženu s ljubavnikom i izmlatio ga pajserom: 'Udarao me gdje je stigao!'

Ljubomorni suprug je kazneno prijavljen za pokušaj teškog ubojstva dugoselskog šarmera
 Tonči Plazibat/CROPIX

DUGO SELO - Čakovčanin Davor C.F. (35) nikako nije mogao probaviti sumnju da njegova supruga Irena (32), ujedno i majka njihova djeteta, vodi dvostruki život. Kod mosta na rijeci Lonji u mjestu Kusanovec, nasred poljskog puta u utorak iza ponoći odlučio je osobno potvrditi sumnje.

Bez razmišljanja je suparniku Tomislavu M. (26) zagorčao život pajserom i to pred vlastitom, životnom partnericom. Davoru je do te mjere izmakla kontrola da je po dovršetku kriminalističke obrade kazneno prijavljen za pokušaj teškog ubojstva ljubavnika svoje žene kojem je ujedno i oštetio auto.

Lisice na ruke rastrojenom Davoru koji se utapao u vlastitoj nemoći stavljene su u vlastitoj kući na dugoselskom području. Pred policijom se tresao k'o šiba. Suze nije prestao liti.

- Dobro sam i prošao kako je sve to izgledalo u startu. Davor mi nikad nije prijetio niti mi je Irena spominjala išta, niti da možda išta naslućuje da će me pokušati ozlijediti. Sreća u nesreći je da imam samo lakše ozljede. Čudno jel? Ali, opet moram u bolnicu. Otekla mi je desna ruka i izgledno je da je slomljena. Mlatio me gdje je stigao. No, o napadu ne mogu govoriti. Policija mi je tako savjetovala - prokomentirao nam je kratko 26-godišnji dugoselski šarmer Tomislav kojem je Davor poprilično oštetio Audi A3.

Bio je utorak, 15 minuta nakon ponoći. Mjesto akcije bio je most na rijeci Lonji u Kusanovcu. Mrak, zrikavci, komarci i crni Audi A3 zagrebačkih oznaka u kojem su sjedili Tomislav i Irena.

Jesu li gledali zvijezde, politizirali ili razmišljali o zajedničkoj budućnosti, nije poznato.

Ali što god da je bilo, Davoru se nije svidjelo.

On se, naime, dovezao u svom Fiat puntu do poljskog puta. Zaustavio se uz Audi A3 i bio je bez upaljenih svjetala. Iznenadio je suprugu i mladog konkurenta.

U sekundi je izbila svađa između bračnog para. Pale su i teške riječi. Tomislava koji se našao između njih dvoje, oblio je hladan znoj.

Totalno sluđen što su njegove sumnje ipak bile istinite, Davor je otišao kući po metalnu polugu i vratio se ljubavnicima u mrak.

Bez riječi je pajserom počeo lupati po Audiju što je iznerviralo 26-godišnjaka i natjeralo ga da, ipak, nešto kaže. Izašao je iz vozila, ali Davor kojem se okrenuo svijet, nije imao milosti. Izmlatio je po glavi i po tijelu 26-godišnjeg Tomislava te se odvezao kući gdje je ubrzo i uhićen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 11:47