UŽASNA TRAGEDIJA

Posljedice strašne nesreće na našoj autocesti sve su gore: U bolnici umro dječak (15) koji je bio teško ozlijeđen

Vijest je objavila PU brodsko-posavska

Prizor s mjesta nesreće

 Robert Fajt/Cropix

U Kliničkom bolničkom centru Osijek preminuo je 15-godišnji državljanin Republike Francuske koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći 24. srpnja na autocesti A3 kod Nove Gradiške, objavila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Navedeni 15-godišnji državljanin Republike Francuske, je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila dana 24. srpnja, oko 22.55 sati, javlja policija.

Još prije 9 dana objavljeni su detalji nesreće u kojoj su život tada izgubile dvije osobe. Kako je priopćila policija, osobnim automobilom francuskih nacionalnih registracijskih oznaka, upravljao je 40-godišnjak (državljanin Republike Turske), koji prilikom vožnje nije držao dovoljan razmak kada se kreće iza drugog vozila, te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (austrijskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojim je upravljao 62-godišnjak (državljanin Republike Turske).

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije putnice (43-godišnja državljanka Republike Turske i 19-godišnja državljanka Republike Francuske) iz osobnog automobila, dok su još dvoje putnika (18-godišnjakinja i 15-godišnjak, oboje državljani Republike Francuske). Nažalost, 15-godišnjak je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 05:07