U SLAVONIJI TUGA

POSLJEDNJE PORUKE TRAGIČNO STRADALIH STUDENATA Dan prije nesreće Tena Vračević je objavila na Facebooku da putuje kući: 'Napokon!'

 Facebook

U subotu je u teškoj nesreći pokraj Mostara poginulo četvero mladih studenata iz vinkovačkog kraja, a velika tragedija potresla je mnoštvo ljudi.

Putovali su kući za praznike, a tamo nažalost nikada nisu stigli. Po njihovim zadnjim objavama na Facebooku vidi se da je bilo riječ o sretnim mladim ljudima, punima života.

Đakovčanin Domagoj Roso kao zadnju je objavu stavio fotografiju s majkom pokraj Starog Mosta uz poruku: "Majka je besmrtna ljubav, ljubav koja nema usporedbe, ona kojoj donosiš svoje nevolje i kojoj je uvijek stalo. Majke su sve to i još mnogo toga."

Domagoj je sa svojim prijateljom Stjepanom Boškovićem, koji se jedini spasio iz auta koji je upao u hladnu Neretvu, prije manje od dva mjeseca posjetio i Trogir, gdje su se fotografirali uz čamce.

Đakovčanka Tena Vračević jedva je čekala da se vrati kući te je dan prije nesreće objavila na Facebook profilu da putuje kući s riječju: "Napokon!". U Đakovo nažalost nije stigla.





NAPOKON ! ! !

Posted by Tena Vračević on Friday, 18 December 2015




Uz Domagoja i Tenu tragično su preminuli i Antonija Šarić i Vjekoslav Božanović koji su u vezi bili još od 2010. godine. Dvoje mladih Vinkovčana bili su iz susjednih sela - Antonija iz Momleta, a Vjekoslav iz Donjeg Novog Sela. Upoznali su se u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima, no ni završetak školovanja nije ih razdvojio. I studiranje su nastavili na istom Sveučilištu u 350 km udaljenom Mostaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:08