DRAMA NA ULICAMA

Potjera u centru Pule: Mladići ukrali Toyotu, bježali policiji pa se zabili u stablo, dvojica utekla

Nakon udarca u drvo iz auta su izašla trojica mladića koji su odmah dali petama vjetra - jednog je policija uhvatila

Pula, ilustracija

 Danijela Peracic/Cropix

U ponedjeljak oko 17.30 sati na Rivi te u Parku grada Graza u Puli odvijala se prava drama - policijska vozila jurila su za lopovima u ukradenom automobilu.

Kako piše Glas Istre, policija je uočila automobil čija je krađa prijavljena ranije tijekom dana te su s više policijskih vozila kod Arene krenuli u potjeru za ukradenim vozilom marke Toyota. Jurnjava gradskim ulicama okončana je ispred ulaza u brodogradilište Uljanik, gdje su se lopovi s ukradenim automobilom zabio u stablo.

Nakon udarca u drvo iz auta su izašla trojica mladića koji su odmah dali petama vjetra - jednog je policija uhvatila, dok se za preostalom dvojicom se još traga.

- Policijska potjera je bila za trojicom počinitelja koji su na području Pule ukrali automobil. Vozač koji je upravljao ukradenim automobilom se na Rivi, točno nasuprot glavnog ulaza u brodogradilište Uljanik, vozilom zabio u stablo, nakon čega su tri mlađe muške osobe istrčale iz automobila, kaže za Glas Istre glasnogovornica Policijske uprave Istarske Suzana Sokač.

Navodno su sva trojica počinitelja maloljetnici i štićenici jednog pulskog doma, doznaje Glas Istre.

Konačno, sat vremena nakon potjere na mjesto nesreće došao je sin vlasnika vozila koje je bilo ukradeno s parkirališta u Koparskoj ulici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:56