DRAMA U POŽEGI

POTJERA ZA DIVLJAKOM Oteo bivšu, radio nered u krčmi pa skočio kroz prozor i zbrisao policiji

POŽEGA - Muškarac (29) iz Požege prvo je, sumnjiči ga policija, u prijepodnevnim satima u utorak 3. ožujka upotrijebivši fizičku silu oteo 38-godišnju ženu, navodno svoju bivšu djevojku. Vozio ju je svojim automobilom po Požeštini, pri čemu joj je prijetio i lakše je ozlijedio, a onda je odvezao kući.

Ona je sve prijavila policiji, koja je cijeloga dana tražila osumnjičenoga, no nisu ga uspjeli pronaći sve dok navečer oko 22 sata nisu dobili dojavu kako muška osoba u jednom požeškom kafiću pravi nered. Bio je to muškarac kojeg su tražili zbog napada na 38-godišnjakinju. On se naime našao u kafiću u kojem je bila i njegova bivša djevojka, a prema riječima svjedoka njih su se dvoje posvađali, pri čemu ju je on navodno ošamario. Neki su spomenuli da je imao i pištolj, no policija nam to nije potvrdila. Uglavnom, pred kafić su vrlo brzo stigli policajci, koji su ga nagovarali da se preda.

No, umjesto toga, on je pobjegao na kat kuće u kojoj se nalazi kafić, skočio kroz prozor u dvorište i pobjegao u polje gdje ga policajci zbog mraka više nisu mogli vidjeti. Potraga je trajala cijelu noć, no bjegunac je otkriven tek ujutro, nakon čega je uhićen i priveden na kriminalističku obradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 23:41