STRAVA U MEĐIMURJU

‘Potreseni smo, u tom vozilu izgorio je naš susjed. Tko zna zašto je auto završio na tuđem imanju...‘

Je li smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela ili ne, još se utvrđuje
Potpuno izgorio automobil u Međimurju
 Dvd Sveti Martin Na Muri

Još su uvijek nepoznate okolnosti pod kojima je 77-godišnji I. R. iz Čakovca preminuo u četvrtak prijepodne u plamtećem autu na susjedovom imanju u Gornjem Koncovčaku, nadomak Sv. Martina na Muri. Karbonizirano tijelo uočili su vatrogasci na stražnjem sjedištu Toyote Yaris, nakon što su ugasili požar, a što je prethodilo tragediji pokušat će otkriti vještaci Centra za forenzična ispitivanja "Ivan Vučetić", koji su pristigli u pomoć međimurskim policajcima.

Žitelji Koncovčaka te Zaveščaka, odakle je preminuli rodom i gdje njegova obitelj ima nekretnine, potreseni su tragedijom.

- Bila sam na brdu te u daljini, u nekoj grabi na imanju susjeda Nizozemca, vidjela sam plamen koji suklja u vis. Nisam odmah znala što gori. Zvala sam vatrogasce, brzo su došli i ugasili, a tijekom očevida doznali smo da je u autu izgorio naš susjed koji, inače, živi u Čakovcu sa ženom, a tu dolazi nekoliko puta mjesečno, obiđe vikendice da vidi je li bilo provala, uredi vrt, obiđe i grob roditelja te ode. Nekad je radio u ciglani, a žena u banci. Nisu se žalili da ih nešto muči, a kamoli na financije. Zašto je auto završio na tuđem imanju, i to u udubini gdje susjed planira napraviti bazen, ne znam - kaže za Jutarnji jedna mještanka.

image
Potpuno izgorio automobil u Međimurju
Dvd Sveti Martin Na Muri

Druga otkriva da je I. R. prije mjesec dana bio hospitaliziran radi upale mjehura te kako se bojao korone, ali ne zna je li mu pritom još nešto drugo dijagnosticirano.

Je li smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela ili ne, još se utvrđuje.

image
Potpuno izgorio automobil u Međimurju
Dvd Sveti Martin Na Muri
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. studeni 2020 19:55