IZREŠETAO BIVŠU

POTRESNA ISPOVIJEST 'Presreo nas je. Izašao sam iz auta, a onda mi je rekao da će Slađana umrijeti'

Nakon što je izrešetao Slađanu i njezina dečka Antu, Goran se odvezao kući, gdje si je kasnije u noći oduzeo život.

Izašao je iz auta i počeo pucati po nama. Ispalio je po jedan hitac i ranio nas oboje . Nakon toga sjeo je u svoj auto i krenuo prema Feričancima, no zaustavio se nakon desetak metara i vratio do Slađinog auta. Ispalio je u nju još nekoliko hitaca. Ja sam za to vrijeme zvao Hitnu i policiju. Ništa nisam mogao učiniti - opisao nam je Ante Č. iz Đurđenovca stravičnu scenu koja se dogodila u nedjelju malo poslije 20 sati na cesti između Feričanaca i Orahovice. Goran B. (31) iz Krunoslavlja kod Donjeg Miholjca odlučio je na okrutan način okončati život bivše djevojke Slađane B. (24) iz Borika kod Slatine, s kojom je bio u vezi početkom ove godine, no s prekidom se očito nije mogao pomiriti.

Pet prostrijelnih rana

Nakon što je izrešetao Slađanu i njezina dečka Antu, Goran se odvezao kući, gdje si je kasnije u noći oduzeo život. Prethodno se odbio predati policajcima koji su okružili njegovu kuću u ovom seocetu. Kada je odlazio s poprišta zločina, nazvao je Slađanin kućni telefon. Javio se njezin mlađi brat.

- Rekao mi je: ‘Sestra vam je mrtva’ - kaže nam 15-godišnji dječak. S ocem Antom, majkom Marijom, sestrom Snježanom, mlađim bratom, rodbinom i prijateljima moli da njegova Slađa izdrži svoju najveću bitku na Odjelu intenzivnog liječenja KBC-a Osijek, gdje je prebačena nakon hitnog prijema u našičkoj bolnici. Dovezena je s pet prostrijelnih rana u predjelu glave, ruke i nadlaktice, a njezin mladić ima prostrijelne rane nadlaktice.

Jurnjava po cesti

- Išli smo od moje kuće k njezinima jer sam ja u ponoć trebao na vlak za Zagreb, gdje radim. Obišao nas je s upaljenim dugim svjetlima i pokušao nam prepriječiti put, no Slađa ga je nekako uspjeli izbjeći i tada je vidjela da je to on. Ponovno nas je zaobišao i uspio nam prepriječiti put, a onda sam ja izašao iz auta. Došao sam do njega, s njim je bio još jedan muškarac, a on mi je rekao: ‘Što ti hoćeš, ona je večeras mrtva’. Tražio je da sjednem u njezin auto, a da ona ide s njim, što sam odbio, a onda je on izašao iz auta i počeo pucati - prepričao je Anto sekunde koje su prethodile krvavom završetku drame koja je trajala praktički cijelu godinu. Dodao je i da je na neregistriranom automobilu u dvorištu njegove kuće u subotu u noći netko oštrim predmetom napisao: “Anto, mrtav si”. Prijeteće poruke slao je i njemu.

Slađanini roditelji rekli su da je to bila agonija. Navodno je Goran nedavno dobio i sudsku zabranu pristupa Slađani.

Slađana je završila srednju školu za konobaricu, radila je u kafićima u okolici. Njezini prijatelji kažu da je simpatična i vrijedna, borac za sebe i svoju obitelj. Nedavno je krenula i na prekvalifikaciju za njegovateljicu.

Odbijena ljubav

- Danas joj je trebao biti prvi dan na praksi u bolnici. Borac je ona veliki, molit ćemo se svi da izbori i ovu bitku - u suzama su nam rekli njezini prijatelji. U Krunoslavlju nije bilo previše raspoloženih za razgovor o tome. Neki ljudi su nam tek rekli da ih je iznenadilo to što se dogodilo, iako su znali da je on u posljednje vrijeme bio očajan zbog odbijanja ljubavi. Roditelji Gorana B., inače stariji ljudi, morali su nakon svega potražiti liječničku pomoć.

Priključena na aparate

Dr. Josip Ivić s Jedinice intenzivnog liječenja KBC-a Osijek izjavio je da djevojka ima teške ozljede lica, operirana je i na aparatima koji dišu za nju.

- Teško je reći je li izvan životne opasnosti. Laboratorijski nalazi su za sada uredni - kaže dr. Ivić.

Ogorčeni roditelji žrtve: Na Facebooku najavio zločin, a policija ništa!

Bili su kratko zajedno, a ona ga je ostavila nakon nekog vremena. Međutim, on to nije htio prihvatiti i stalno ju je zvao, slao joj prijeteće poruke, svašta joj je govorio. Toliko se bojala da je noću spavala s upaljenim svjetlom. Prijavila ga je policiji sredinom rujna, nakon što se vratila sa sezonskog posla na moru. Zvao ju je i u subotu.

Prijetio je po Facebooku da će je ubiti, objavljivao slike kalašnjikova i ne možemo vjerovati da policija nije ništa poduzela ranije - pričaju očajni roditelji.

18. srpnja 2013.

Koliko god da me povredila i prevarila volim je...

13. rujna 2013.

objavljuje fotografiju pozlaćenog kalašnjikova i puške, uz komentar “zlatko moj”

26. rujna 2013.

Al će nekom biti vesel susret sa mnom vrlo uskoro sad imas valjanu garanciju za ono sto si napravila, imat cess pravo vatreno krštenje!

29. rujna 2013.:

Znaš, ništa čovjeka ne zaboli kao istina, i znaš, ništa čovjeka ne povredi kao laž!

14. listopada 2013

cura koju najvise volim,koja mi sutra15.10.2013 uništava život.cura koja ti u oći moze lagat plakat,i moras joj vjerovat.sutra cu je u oci gledat kak laze pred sudom. cura koja se odriče svoje ljubavi i srece sto joj tata i stric mrze srbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 13:59