TUGA U KAŠTELIMA

Potresne poruke majke sestara poginulih kod Dicma: ‘Predajem vas Gospi, opraštam ditetu koje je ubilo moju dicu‘

Imam ruke koje su vas grlile, dajem vas Majci Gospi nek vas čvrsto zagli dok dođe mater vaša dico moja lipa i dobra - napisala je majka

Sestre Kelam i prometna kod Dicma

 /Facebook/cropix

Današnji dan u Kaštelima proglašen je Danom žalosti zbog tragične smrti sestara Kelam koje su poginule u prometnoj nesreći kod Dicma. Isti dan je i posljednji ispraćaj Jelene i Petre, koje čiji je život ugašen u petak nešto poslije ponoći. Priključivale su se na cestu kada je na njih naletio automobil kojim je upravljao 21-godišnji mladić. Imale su tek 25, odnosno, 21 godinu, jedna od njih je upravo proslavila rođendan.

Mještani Kaštela opraštaju se od djevojaka emotivnim porukama, no najdirljivije su poruke brata i majke poginulih sestara.

"Dragocjena je u očima Gospodnjim smrt pobožnika njegovih“ (Psalam 116,15). Lipo spavajte sestrice moje, anđeli moji", napisao je brat Nikola na Facebooku.

Emotivnom objavom od svojih se kćeri oprostila i majka kazavši kako oprašta ubojici svoje djece.

"Imam ruke koje su vas grlile dajem vas Majci Gospi nek vas čvrsto zagli dok dođe mater vaša dico moja lipa i dobra. Hvala Isusu šta mi vas je dao da vas malo imam, da vas ljubim, da vas grlim… Neka vas čuva dok ne dođe mater vaša dico moja dobra, dico moja lipa.

Duša mi se raspada ljubiti mrtvo i ledeno tilo vaše, zašto srce ne pukne da vaša mater sa vama bude danas. Mi smo Kršćani mi opraštamo tako sam i vas učila, vaša mater dico moja oprašta ditetu koje je ubilo moju dicu", napisala je majka Renata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 06:10