DRAMA U SPLITU

Potukli se u stanu, obračun nastavili u autu na putu do bolnice i onda sletjeli s ceste

Liječnička pomoć obojici je pružena u KBC Firule te je utvrđeno da su u prometnoj nesreći zadobili lakše tjelesne ozljede
Ilustrativna fotografija
 Ivo Ravlić/Cropix

Splitski su policajci dovršili istraživanje nad 40-godišnjakom i 22-godišnjakom zbog sumnje da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede, a 22-godišnjaka se sumnjiči da je svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja koji se odnosi na ometanje vozača uslijed čega je došlo do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, piše Dalmatnski portal.

- Naime, spomenuti dvojac se sumnjiči da su se na području Splita u alkoholiziranom stanju sukobili u stanu, a potom na ulici pri čemu je 22-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu prsta na ruci. Potom spomenuti dvojac sjeda u osobni automobil s ciljem da 40-godišnjak do bolnice preveze ozlijeđenog 22-godišnjaka, ali sukob se nastavlja u vozilu, te 22-godišnjak hvata volan vozila u vožnji pri čemu s vozilom izlijeću van kolnika te udaraju u parkirano vozilo - opisuju iz policije.

Liječnička pomoć obojici je pružena u KBC Firule te je utvrđeno da su u prometnoj nesreći zadobili lakše tjelesne ozljede i otpušteni su iz bolnice.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede protiv 40-godišnjaka podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je 22-godišnjaku zbog sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja gore navedenog prekršaja izdan prekršajni nalog - zaključili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:28