OBITELJSKA DRAMA

POZADINA OBRAČUNA DIVLJIHLJEPOTICA Sara blizanku Dajanunožem izbola zbog nogometaša?

Moguće je da je do sukoba došlo zbog fatalnog muškarca prema kojemu su obje gajile osjećaje
u krugu: Sara Grković
 Davor Zunic / CROPIX /Facebook

Riječko Općinsko državno odvjetništvo na svojim službenim stranicama priopćilo kako se Sara Grković, djevojka koja je potegla nož na svoju sestru blizanku Dajanu ove subote u Ulici Braće Bačića na Zametu, sumnjiči da je sestri, 'u nakani da je teško ozlijedi', nožem zadala dvije ubodne rane i nanijela teške tjelesne ozljede. U pitanju su ubodne rane između prsne i trbušne šupljine te iznad desne natkoljenice.

Iz odvjetništva ne navode motiv sukoba niti više detalja o slučaju, a u medijima se ponovno počeo spominjati motiv ljubomore. Iako je gotovo sigurno da je pozadina slučaja daleko dublja i složenija, nije isključeno kako je kap koja je prelila čašu i još dublje poremetila njihove međusobne odnose bio i muškarac prema kojem su obje gajile osjećaje. Kako neslužbeno doznaje Novi list , u pitanju bi mogao biti nogometaš.

Tijekom istražnog postupka detaljno će se rekonstruirati tijek događaja te kobne subote, preispitati i najmanji detalji koji su doveli do obiteljske drame i sestrinskog krvoprolića, posebice motiv zbog kojeg je točno na koncu upotrebljeno i hladno oružje.

Sudeći po dosadašnjim informacijama, Sarina obrana ići će u smjeru nužne obrane, odnosno da je njezina reakcija bila odgovor na sestrin fizički napad, no što se stvarno te večeri događalo u stanu u kojem su bile same, znaju samo one, navodi Novi list .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 08:47