VATRENA NOĆ U ZAGREBU

POŽAR NA JARUNU JE PODMETNUT Razbio staklo, polio noćni klub benzinom i pobjegao

U tijeku su pregledi snimki nadzornih kamera na okolnim lokalima i objektima
Zagreb, 200814.U nocnom klubu na zagrebackom Jarunu Ray grill club nocas oko 4 sata doslo je do pozara.Prema prvim informacijama pozar se s Ray grill cluba, u Ulici Matije Ljubeka bb, prosirio se i na dio krovista restorana Lido.U tijeku je policijski ocevid.Na fotografiji: policajci na mjestu pozara.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX

ZAGREB - Vatrena stihija koja je do temelja "pojela" novootvoreni jarunski „Ray Grill&Club“ na zagrebačkoj Aleji Matije Ljubeka u srijedu u zoru je podmetnuta!

Nepoznati počinitelj je u 3,45 sati razbio staklenu stijenku zatvorenog lokala i potom polio benzinom unutrašnjost koju je onda i zapalio te pobjegao. Požar koji se promptno proširio i na krovište susjednog lokala "Lido", također u vlasništvu tvrtke "Asii pro" kojom upravljaju braća Nikola i Ivan Bušljeta te još nekolicina partnera, pričinio je višemilijunsku štetu. Da se nepoželjni posjetitelj kreće u blizini ta dva popularna jarunska mjesta za izlazak, uočio je zaštitar Klemm securityja koji je, doznajemo, poduzeo sve da pravovaljano urgira, no očito bezuspješno jer je u požaru klub totalno izgorio a za počiniteljem se, ističe zagrebačka policija, i dalje traga.

U tijeku su pregledi snimki nadzornih kamera na okolnim lokalima i objektima kao i onih na raskrižjima ulica oko Jaruna ne bi li se što uspješnije riješio misteriozni slučaj i u konačnici, odgovornog piromana kazneno prijavilo za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Je li itko iz tvrtke Asii pro, zapravo stao mu na žulj ili je, pak, riječ o konkurentskoj plaćenoj osvesti iz obijesti, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 09:41