STRAŠNA TRAGEDIJA

Poznanici preminule vozačice iz Siska: ‘Kad sam vidio vijesti, odmah sam znao da su to oni...‘

‘Došla je svojim autom, nije se žalila da se osjeća loše ili bilo što. Krivi su loši vremenski uvjeti‘, kaže nam organizator druženja

Prometna nesreća u Sisku

 Čitatelj Jutarnjeg

U subotu navečer, u teškoj prometnoj nesreći kod Starog mosta u Lađarskoj ulici u Sisku, poginula je vozačica A. B. (30), majka jednog djeteta, a iz smrskanog Fiata Brava vatrogasci su izvukli su još četiri ozlijeđene osobe. Svi su prevezeni u bolnicu s teškim ozljedama. Najstarijem 41-godišnjaku i najmlađem 19-godišnjaku ozljede su okvalificirane kao teže, a za živote 30-godišnjaka i 20-godišnjakinje sisački liječnici intenzivno se bore jer on ima krvarenje u mozgu, a ona ozljede lica i prsnoga koša.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je do nesreće došlo kad je 30-godišnjakinja upravljala vozilom sisačkih oznaka te je nakon pretjecanja, a zbog neprilagođene brzine kretanja, sišla s kolnika, udarila u prometni znak, potom se vratila na kolnik i prešla na suprotni prometni trak, gdje se zabila u betonski most.

image

Prometna nesreća u Sisku

Čitatelj Jutarnjeg

Neki od poznanika preminule žene uvjeravaju nas da ona nije bila divlji, nego itekako oprezan vozač.

Uspjeli smo doći i do organizatora subotnjeg popodnevnog druženja odakle su se 30-godišnjakinja i četiri prijatelja zaputili kućama do kojih, nažalost, nisu došli.

- Da je bila pijana, sigurno je nitko ne bi pustio da vozi. Drugi su pili, ali ne i ona, koliko sam primijetio. Organizirao sam roštilj, došli su moji kolege s posla i pozvali su nju koja je prijateljica jednog od njih. Nakon dvosatnog druženja, koliko je to potrajalo, krenuli su se razilaziti.

Neki su otišli pješice, a ja sam ponudio ostalima pozvati taksi. A. B., koja je došla svojim autom, rekla je da će ih ona usput odbaciti do doma. Nije se žalila da se osjeća loše ili bilo što. Krivi su loši vremenski uvjeti. Kad sam navečer vidio vijesti, odmah sam znao da su to oni. Prepoznao sam auto, a u tom dijelu kod mosta živi upravo jedan od mojih kolega kojeg je također vozila. Nitko nije očekivao ovakav rasplet. U totalnom sam šoku - kaže za Jutarnji Siščanin s čijeg je druženja petorka u Fiat Bravu krenula kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:04