SLUČAJ DONNA

POZNATA PJEVAČICA NA SUDU 'Živjela sam kao talac koji se bori za život. Bivši me tukao i silio da mu dam novac iz tvrtke'

Donna se tereti da je od 2004. do 2005. iz svoje tvrtke Andoza izvukla 272.000 kuna
 Ivo Ravlić/Cropix

- Ne smatram se krivom - izjavila je pjevačica Zorica Andrijašević Donna očitujući se na optužnicu koja je tereti da je od 2004. do 2005. iz svoje tvrtke Andoza izvukla 272.000 kuna, te da je utajila 277.516 kuna PDV-a.

Njezin suprug, ugostitelj Davor Biško (52), kojega se tereti da je u istom razdoblju iz Andoze izvukao 354.000 kuna, jučer je priznao djelo.

- Smatram se krivim - izjavio je na pripremnom ročištu. Biško se do sada tijekom istrage branio šutnjom tvrdeći da nije kriv, a nakon ovakvog očitovanja lako je moguće da postupak protiv njega bude razdvojen te da se njemu izrekne presuda, a onda bi se suđenje nastavilo samo Donni.

Ona je i do sada poricala djelo tvrdeći da ju je Biško tukao i zlostavljao tražeći da novac predaje njemu. Naime, priznala je da je doista podizala novac, no da zbog njegova zlostavljanja nije imala nikakvog izbora.

- Živjela sam kao talac koji se bori za život. Kao osoba izložena psihičkom i fizičkom maltretiranju - ispričala je pjevačica tijekom istrage.

Biško je, pak, u to vrijeme bio vlasnik zagrebačkoga Hard Rock Caffea, a policija ga je povezivala i s krađama luksuznih automobila u inozemstvu. Suđenje se nastavlja 27. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 15:50