SUKOB

POZNATI DETALJI PUCNJAVE U VUKOVARU Do vatrenog okršaja pred velikim šoping centrom došlo je zbog mjesta u redu pred blagajnom?!

Policija, ilustracija
 Damir Krajac / CROPIX

Policija i dalje intenzivno radi na rješavanju slučaja pucnjave u Vukovaru ispred trgovačkog centra Golubica Mall, u kojoj je nakon fizičkog sukoba dvojice muškaraca došlo i do uporabe vatrenog oružja.

Kako je za Dnevnik.hr rekao Dragoslav Živković, glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije, jedan od dvojice muškaraca je identificiran.

- Riječ je o 62-godišnjaku iz Sotina. On je doista posjedovao plinski pištolj za koji nema odobrenje, odnosno nije ga prijavio MUP-u. Koristio ga je na nezakonit način, odnosno pokazivao ga je u javnosti čime je izazvao nemir građana i protiv njega će, u tom smislu, ići optužni prijedlog - rekao je policijski glasnogovornik.

Policija je u istrazi pregledala i videozapise nadzornih kamera, a za drugim sudionikom sukoba još uvijek tragaju. Kako javlja Dnevnik.hr, razlog sukoba poprilično je banalan - navodno se radilo o svađi oko mjesta u redu pred blagajnom. Kada im riječi nisu bile dovoljne, krenuli su u obračun šakama. okupljeni su ih uspjeli razdvojiti, no Sotinjanin je suparnika odlučio pričekati pred dućanom i opet ga je napao, ovaj puta s plinskim pištoljem u ruci. On je u sukobu zaradio lakše ozljede koje su mu sanirane u vukovarskoj bolnici.

Iz policije podsjećaju kako je do sukobljavanja između dvojice muškaraca došlo na blagajni trgovine Konzum, gdje su se potukli, a potom sukob nastavili u izlaznom hodniku tržnog centra te dijelom ispred samog centra, pri čemu je zasada nepoznati muškarac koristio sjedalicu za bicikl pri fizičkom sukobljavanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:10