NEUBROJIV ZLIKOVAC

POZVAO ŽENU U GARAŽU PA JE U LUDILU IZMLATIO ČEKIĆEM PO GLAVI Kad su zbog glasnih jauka dojurili susjedi u glavu je mlatnuo i sebe

 Niksa Stipanicev / CROPIX

SISAK - Podignuta je optužnica protiv 81-godišnjeg stanovnika Budaševa, sela kod Siska. Županijsko državno odvjetništvo tereti ga za počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Optužnicom ga se tereti da je oko 9,30 sati 26. ožujka, u neubrojivu stanju, pozvao suprugu da dođe u garažu i da nešto pogleda pored automobila, a kada se ona sagnula da to učini, u cilju da je liši života, čekićem je više puta udario po glavi, nanijevši joj prijelom kosti lubanje.

Okrivljenik nije uspio u svom cilju da ju liši života jer je napadnuta žena uspjela izaći iz garaže, a susjedi su čuli njeno zapomaganje i došli pomoći, zbog čega ju je prestao udarati. Kada su susjedi dotrčali u pomoć on je istim čekićem po glavi udario i sebe. Oboje su prevezeni u sisačku Opću bolnicu gdje su ženi konstatirane teške tjelesne ozljede, a kod napadača su utvrđene lakše ozljede.

Na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Sisku, Županijski sud je protiv okrivljenika odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 15:25