UŽAS U ZAGREBU

Prebili ga zbog duga od 200 kuna. U bolnici su sanirali ozljede i pustili ga. Iskrvario je i umro

Udario ga je šakom u glavu uslijed čega je ovaj pao na leđa i udario glavom i tijelom u tlo te pritom zadobio ozljede
Policija/Ilustracija
 Ranko Suvar/Cropix

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1987.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv života i tijela teškom tjelesnom ozljedom s posljedicom smrti, objavio je DORH.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 34-godišnjak 9. lipnja 2020. oko 2 sata u noći, zajedno s prijateljem, došao do adrese stanovanja oštećenika u Zagrebu kako bi s njim porazgovarao oko navodnog duga u iznosu od 200 kuna.

Oštećenika je zatekao u društvu njegovih prijatelja i započeli su verbalni sukob.

Postoji osnovana sumnja da je tijekom sukoba oštećenika, u namjeri da ga teško tjelesno ozlijedi, udario šakom u glavu uslijed čega je ovaj pao na leđa i udario glavom i tijelom u tlo te pritom zadobio ozljede u vidu krvnog podljeva kože glave, trupa i svih udova, te prijelom VI. do VIII. rebra lijevo s pomakom.

Daljnji fizički napad na oštećenika su spriječile prisutne osobe.

Oštećeniku je istoga dana, u jutarnjim satima, pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućnu njegu, no 13. lipnja 2020. preminuo je u obiteljskoj kući radi iskrvarenja do kojega je došlo zbog prijeloma rebara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. prosinac 2022 07:34