TRAGEDIJA U IVANIĆU

PREGAŽENI BICIKLIST UMRO U BOLNICI Bio je pri svijesti nakon udara, no nije mu bilo spasa

Slavonski Brod, 140911.Na krizanju Gupceve i ulice Petra Kresimira u samom centru grada 68 godisnjeg biciklistu je na pjesackom prijelazu udario i ubio vozac u osobnom automobilu i zatim pobjegao. Policija traga za vozacem. Na slici tijelo 68 godisnjeg muskarca.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

ZAGREB - Unatoč intenzivnoj liječničkoj pomoći u KB Dubrava, teškim ozljedama podlegao je 62-godišnji Ivica Č. kojeg je nekoliko sati prije toga pregazio pijani vozač J.K.(74).

Kako doznajemo, 74-godišnjak je u srijedu oko 21,15 sati vozio Fiat bravo njemačkih nacionalnih oznaka Vukovarskom ulicom kroz Kloštar Ivanić.

Dolaskom do kućnog broja 80 navedene dionice, prednjim je dijelom udario u bicikl kojim je toga trenutka upravljao 62-godišnji Ivica. Od siline naleta, biciklist je odbačen na vjetrobransko staklo a zatim i na pješačku stazu, dok je prepadnuti krivac nesreće odmah pozvao Hitnu pomoć. Ubrzo je pristigla i policija, no iako je ozljeđeni biciklist bio pri svijesti na putu do bolnice, nažalost je preminuo 45 minuta nakon ponoći u četvrtak.

Vozaču je, pak, na mjestu očevida izmjereno 1,08 promila alkohola u krvi te je odveden u policijsku postaju na otrježnjenje i obradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:17