INCIDENT U VRBOVCU

PREGAZIO POLICAJCA I POBJEGAO KUĆI 'Tresao se k'o šiba kad je stigao doma'

Policajac Damir C. iz Vrbovca zaradio je prijelom koljena u gluho doba noći
 Facebook

VRBOVEC - Prijelom koljena zaradio je policajac Damir C. iz Vrbovca u gluho doba noći u subotu dok je na ulici sa famoznom lizalicom natpisa STOP pokušavao zaustaviti VW Touareg koji je toga trenutka nailazio Zagrebačkom ulicom. Vozač se nije zaustavio. Skamenjen pred policijskom uniformom se još dodatno preplašio jer, kako doznajemo, nije imao vozačku dozvolu.

Policajac je od naleta odbačen u stranu i jedva je spasio glavu. Prevezen je u KB Dubrava s ozljedom noge, a nesavjesni vozač se dao u bijeg. Ušli su mu brzo u trag jer je ozlijeđeni policajac, navodno, prepoznao džip koji ga je zamalo stajao života.

U vozilu su bili Michael F. (20) i još jedan mladić, a tko je od njih dvojice vozio još se utvrđuje kriminalističkom obradom koja je u tijeku.

-Tresli su se ko šibe kad su stigli doma. Rekli su nam da je policajac iskočio pred njih. Pokušali su zakočiti. Tragovi kočenja su vidljivi na cesti. Pri zaustavljanju, lupio ga je, da naglasim, sredinom automobila! Nije mu bio cilj nikoga ubiti. Ono što je još veća tragedija je da je policajac njegov kum! To je jednom rječju nesretna sudbina i za policajca i za moga brata - rekla je kratko vidno potresena A.P., jedna od sestara 20-godišnjeg Michaela, koji je očito, ako je suditi prema njezinoj izjavi, upravo i sjedio za upravljačem jurilice.

Je li bijegu kumovao samo strah zbog neposjedovanja vozačke dozvole ili je tu bilo i alkohola te još štošta, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 23:50