SVODNICI U LISICAMA

Prekinut još jedan lanac prostitucije: Uhićeno sedam svodnika koji su podvodili djevojake iz Hrvatske i Srbije

Cijene za sat vremena s djevojkom kretale su se od 50 do 1500 eura, a klijenti su navodno bili stranci
 Thinkstock

ZAGREB - Policija je jutros razbila još jedan lanac prostitucije. Za podvođenje devet djevojaka iz Slavonije, Zagreba, Splita, Dubrovnika i Srbije glavni osumnjičeni je 40-godišnji M.V., a osim njega pod istragom su još trojica muškaraca - O. V. (30), H. B. (53), M. V. (24), kao i neimenovani trojac koji je pomagao u tome, javlja Večernji list .

M. V. (40) glavni je osumnjičeni za podvođenje devet djevojaka iz Slavonije, Zagreba, Splita, Dubrovnika i Srbije od siječnja do srpnja ove godine. Osim njega policija je osumnjičila još trojicu muškarca O. V. (30), H. B. (53), M. V. (24) za podvođenje te trojicu da su pomagali u podvođenju.

Privedeni muškarci od siječnja do srpnja ove godine djevojke su podvodili na brojnim lokacijama diljem Hrvatske , a one su mu davale trećinu zarade. Cijene za sat vremena s djevojkom kretale su se od 50 do 1500 eura.

M.V., inače Zagrepčanin podrijetlom iz Dubrovnika otprije je poznat policiji zbog prostitucije, djevojkama je organizirao prijevoz, a klijenti su mu navodno bili strani državljani.

TEKST U CIJELOSTI PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:03