TRAGEDIJA

PREMINULA I MAJKA NASTRADALA U NESREĆI KRAJ ZELINE Na licu mjesta poginuo je njezin sinčić, a nakon tri dana borbe, bitku za život izgubila je i ona

 Ronald Goršić / CROPIX

Nakon što je u nedjelju pred zoru u slijetanju auta u Hrastju poginuo 12-godišnji dječačić iz Kračevca, bitku za život nakon tri dana borbe u KB Dubrava, izgubila je i njegova majka K.H. (38).

Podsjetimo, kobne zore četveročlana obitelj vraćala se kući kobnog jutra sa svadbene proslave njihovih rođaka u Petrinji.

Otac K. H. (44), majka K. H. (38) te 14-godišnja kćerkica i dvije godine mlađi sinčić sjeli su u svoj Golf križevačkih oznaka, no oko 5.20 sati u mjestu Hrastje nedaleko od Svetog Ivana Zeline vožnja je pošla po zlu jer je vozač, najvjerojatnije svladan umorom, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski stup i drvenu ogradu.

Od siline udarca, 12-godišnjem dječaku nažalost nije bilo spasa te je preminuo na mjestu tragedije, dok su supružnike i drugo dijete iz smrskanog lima žive izvukli vatrogasci. Nastradali vozač je i dalje u induciranoj komi te ga čeka operativni zahvat, dok se curica oporavlja od teških ozljeda i nije životno ugrožena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:26