ZABILI SE U STUP

PREMINULA JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE U BJELOVARU U bolnici je teškim ozljedama podlegao i drugi mladić (22) iz Meganea

 Facebook

Nakon stravične nesreće koja se u subotu ujutro dogodila u Bjelovaru, u kojoj je poginuo 23-godišnjak, Bjelovarac.hr javlja da je u četvrtak u bolnici preminuo i drugi mladić (22) koji je bio u istom automobilu u toj nesreći.

Do nesreće je došlo u subotu 6 sati u Ulici Petra Biškupa Vene kada je 23-godišnji vozač Renault Megana bjelovarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine sletio izvan kolnika. Potom je vozilo udarilo u betonsko-metalne ograde dviju obiteljskih kuća, prevrnulo se na bok i udarilo u stup javne rasvjete gdje se zaustavilo.

Svi sudionici prometne nesreće vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je 23-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda umro, dok su 22-godišnjem putniku i 20-godišnjoj putnici utvrđene teške ozljede opasne po život. U četvrtak je i taj 22-godišnjak preminuo od posljedica teških ozljeda. Djevojka je sada izvan životne opasnosti, javlja Bjelovarac.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:47