ISTUKAO JE PJESNIK

PREMLAĆENA UZ PITANJE GDJE JE BILA 1991. GODINE 'Još sam u šoku, moram kod neurologa'

 Tonči Plazibat / Cropix

DUBROVNIK - Anamarija Marčinko, 19-godišnja konobarica koju je u petak navečer u dubrovačkom kafiću "Laura" pretukao 50-godišnji Pero Vukasović Peca, još je u dubrovačkoj Općoj bolnici. Podsjetimo, Vukasović ju je udario šakom u nos i po licu, te i nogom u trbuh.

Nakon nesretnog događaja, Anamariji su u bolnici utvrđene lakše tjelesne ozljede i sama je odbila biti hospitalizirana, te se sklonila kod prijatelja. Međutim, u subotu navečer ponovno je zatražila pomoć u bolnici.

'Dijagnosticiran mi je potres mozga i sada čekam pregled kod neurologa koji će odrediti trebam li i na CT', ispričala je u ponedjeljak 19-godišnja Anamarija za Slobodnu Dalmaciju .

'Više me toliko ne boli lice, ali sam i jutros, čim sam ustala, ponovno povraćala. Još sam u šoku i pod stresom nakon svega što mi se dogodilo i ne mogu dugo biti s više ljudi', rekla je za naše novine Anamarija koju u bolnici obilaze prijatelji koji joj pružaju potporu i pomoć, a poslijepodne joj iz Vinkovaca dolazi i majka.

Dubrovnik još prepričava ovaj nemili incident koji se dogodio u petak oko 20 sati u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini dubrovačke gimnazije i u koji zalaze uglavnom mlađi gosti. Vukasović je konobaricu napao nakon što ga je, budući je već bio vidljivo alkoholiziran, zatražila da ode i prestane provocirati druge goste na terasi kafića. Vrijeđao ju je i udario šakom u lice pitajući "gdje je ona bila 1991.?", te pobjegao.

Policija ga je uhitila nakon pola sata, no Vukasović je i njima pružao otpor i vrijeđao policajce. U subotu je priveden sucu za prekršaje i sudac mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 48 sati. Nesretnoj Anamariji policija je napisala prijavu zbog usluživanja alkoholiziranog Vukasovića, piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:45