SLUČAJ IZ PALOVCA

PREOKRET NA SUĐENJU SMILJANI SRNEC Tužiteljstvo nije zadovoljno dosadašnjim svjedočenjima, na sud će pozvati četiri nova svjedoka

 
 Željko Hajdinjak / CROPIX

U nastavku suđenja Smiljani Srnec za ubojstvo sestre Jasmine Dominić, čije je tijelo sakrila u zamrzivač i tamo ga držala 19 godina, tužiteljstvo planira pozvati nove svjedoke. 24 sata piše kako tužiteljstvo nije zadovoljno iskazima svjedoka koji su do sada bili na sudu, a novi svjedoci koji će tek dati svoje iskaze, do sada nisu ispitani u odvjetništvu ni u policiji za vrijeme trajanja istrage. Ipak, neki od njih su davali izjave medijima.

U nastavku će tako svjedočiti četiri nova svjedoka: Boris K. iz Palovca, Vladimir M. iz Strelaca, Sonja Š. iz Varaždina i Ranko D. iz Male Subotice, javlja 24 sata. Jedan od planiranih svjedoka je vlasnik kafića u koji je otac Jasmine i Smiljane često zalazio. On je tamo često na džuboksu puštao pjesmu 'Sarajevo, ljubavi moja' i pritom plakao.

Svjedok Boris K. bio je vrlo blizak s Jasminom kao dijete i tada je često dolazio u njihovu kuću, no za Jutarnji list je ranije rekao da tamo nije bio još od 1999. godine. Rekao je i da su se sestre znale svađati te da je Jasmina jednom prilikom već rekla da će ju Smiljana ubiti.

Svjedokinja Sonja je obitelj Dominić poznavala kao dijete, no i ona tvrdi da s njima nije u kontaktu već godinama.

Na suđenju Smiljani Srnec je u četvrtak svjedočila vještakinja, kojoj je pozlilo nakon što je vidjela fotografije Jasmininog tijela nakon obdukcije. Svjedočile su i ujne Smiljane Srnec, Nada i Draga Sabol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:41