POTRAGA

Prepoznajete li muškarca s fotografija? Snimljen je u Zagrebu, policija ga traži: ‘Možete nam se javiti i anonimno‘

"Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192"
 PU zagrebačka

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca u čijem identificiranju traže pomoć građana, a za muškarca sa slike se "pretpostavlja da raspolaže saznanjima" o razbojništvu počinjenome u jednoj zalatarnici u Preradovićevoj ulici uz pomoć spreja i oštroga predmeta. Objavu PU zagrebačke donosimo u cijelosti.

"U Preradovićevoj ulici u Zagrebu 24.ožujka 2022. godine između 8.40 i 9 sati nepoznati je počinitelj uporabom spreja s nadražujućom tvari, oštrog predmeta i tjelesne snage počinio razbojništvo u zlatarnici.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.", navela je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:57