APEL GRAĐANIMA

Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija vjeruje da je počinio razbojništvo i pobjegao s novcem

Za muškarca na fotografijama se pretpostavlja da zna tko je ukrao novac 27. srpnja 2022. godine u Zagrebu

Muškarac za kojim traga zagrebačka policija

 Pu Zagrebačka/

- Prepoznajete li osobu sa fotografija? Javite nam. Može i anonimno - apel je zagrebačke policije koja od puna tri mjeseca traga za razbojnikom koji je u Širolinoj ulici u Zagrebu odradio razbojništvo te pobjegao s novcem.

Bilo je to 27. srpnja oko 8.50 sati, a policija kaže da je nepoznati počinitelj, što se može vidjeti i na snimkama videonadzora, star između 25 i 30 godina, visok oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe i tamne kratke kose.

U vrijeme kaznenog djela počinitelj je bio odjeven u maslinasto zelenu majicu kratkih rukava sa kapuljačom, plave kratke hlače s bijelim okomitim i vodoravnim prugama i crne tenisice s bijelim potplatom.

- Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na brojeve telefona 01/4570 120 ili 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kažu iz PU zagrebačke.

image
PU zagrebačka
image
PU zagrebačka
image
PU zagrebačka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:23