OBORENA PJEŠAKINJA

Prepoznajete li muškarca s fotografije? Traže se svjedoci i vozač koji je Audijem pobjegao s mjesta nesreće

Za život nesretne žene intenzivno se bore liječnici u KB Dubrava gdje je vozilom Hitne pomoći dovezena nedugo nakon naleta

Policija traži muškarca s fotografije

 PU Zagrebačka

Od jučer popodne zagrebačka policija intenzivno traga za vozačem koji je u ranim popodnevnim satima u zagrebačkoj Dubravi, na raskrižju Ulice Rudolfa Kolaka i Grižanske ulice, vozilom naletio na pješakinju i pobjegao.

Iako je prema obavijestima prikupljenima neposredno nakon nesreće proizlazilo da je nepoznati vozač upravljao Opel Astrom, policija je utvrdila, daljnjim provođenjem kriminalističkog istraživanja, da je riječ o automobilu Audi, model A4, japansko crvene boje, godine proizvodnje 1995.-2001.

I dok se za život nesretne žene intenzivno bore liječnici u KB Dubrava gdje je vozilom Hitne pomoći dovezena nedugo nakon naleta, policija slaže mozaik događaja kako bi što prije ušla u trag odbjeglom vozaču.

Policija traži pomoć građana u potrazi za muškarcem s fotografije za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o prometnoj nesreći. Muškarac je starije životne dobi, bio je odjeven u crnu majicu s kapuljačom i radne hlače.

Ukoliko imate imaju korisne informacije o osobi s fotografija, obavijestite policiju pozivom na broj telefona 01/6333-410 ili 192.

image
PU Zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:56