POLICIJA MOLI POMOĆ

Prepoznajete li osobu s fotografija? Sumnjiči se za brutalno premlaćivanje u centru Zagreba

U vrijeme obračuna bio je odjeven u zimsku jaknu tamno-plave boje, tamno-plave hlače i tenisice crno-bijele boje
 PUZ

Brutalno premlaćivanje 23-godišnjaka pred zoru prije mjesec dana u centru Zagreba još uvijek nije riješeno pa se stoga zagrebačka policija obratila za pomoć građanima.

- Prepoznajete osobu za fotografija? Ako imate korisne informacije o osobi s fotografija molimo vas da obavijestite V. policijsku postaju Zagreb na broj telefona 01/4570-120, njima najbližu policijsku postaju ili nazovite 192 - apel je PU zagrebačke.

image
PUZ
image
PUZ
image
PUZ

Riječ je o događaju od 18. veljače u 4,35 sati kada je nepoznati počinitelj na križanju Draškovićeve i Kneza Borne u Zagrebu iz nepoznatog razloga fizički napao 23-godišnjaka kojem su u KB Dubrava utvrđene teške tjelesne ozljede.

Prema opisu kojim raspolaže policija a i koji je vidljiv na videonadzoru skinutom s objekata na toj lokaciji, napadač je starosti oko 20-ak godina, visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe i kratke tamne kose. U vrijeme obračuna bio je odjeven u zimsku jaknu tamno-plave boje, tamno-plave hlače i tenisice crno-bijele boje, a s njim u društvu bila je još jedna nepoznata muška osoba starosti također 20-tak godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, kratke svjetlije kose i koja je na sebi imala narančastu zimsku jaknu, tamno-plave hlače i crno-bijele tenisice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:32