POLICIJA MOLI POMOĆ

Prepoznajete li ovu ženu? Prevarila je nekoliko tvrtki iz Velika Gorice

Ako posjedujete korisne informacije javite se na brojeve 192 odnosno 01/6221-144 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Policija traga za prevaranticom

 PUZ

- Poznajete li gospođu sa slike? Javite nam se - apel je zagrebačke policije koja od ožujka ove godine intenzivno nastoji ući u trag prevarantici koja je u više navrata uspjela nasamariti jednu velikogoričku tvrtku.

- Na području nekoliko policijskih uprava u prvoj polovici ožujka 2022. godine nepoznata je počiniteljica počinila produljeno kazneno djelo prijevare na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice. Ženska osoba je starosti između 50 i 60 godina, visine oko 160 do 170 centimetara, srednje do jače tjelesne građe, crvene kose, odjevena u hlače, majicu i vestu tamne boje, crne cipele dok je preko usta i nosa imala medicinsku masku plave boje, a na rukama bijele jednokratne rukavice - kažu iz PU zagrebačke.

U slučaju da posjedujete korisne informacije o osobi s fotografija, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite brojeve telefona 192 odnosno 01/6221-144. Također, korisne informacije mogu se dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

image

Policija traga za prevaranticom

PUZ
image

Policija traga za prevaranticom

PUZ
image

Policija traga za prevaranticom

PUZ
image

Policija traga za prevaranticom

PUZ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:57