LJUBAVNI KLINČ U DUBRAVI

Prepustili se sirovim strastima na klupici preko puta Policijske akademije: ‘Bio sam pijan, prišao mi je, izgubili smo kontrolu‘

Općinski prekršajni sud u Zagrebu ‘lupio‘ je dvojicu muškaraca po džepu sa 750 kuna kazne
Ilustracija
 Damjan Tadic/Cropix

Seksualni klinč dvojice muškaraca na klupici preko puta, ni manje ni više nego Policijske akademije na Aveniji Gojka Šuška u Zagrebu prekinuli su u suton upravo dečki u plavom. Momci su, inače umirovljeni 69-godišnji Zagrepčanin te nešto mlađi Karlovčanin, zaradili optužne prijedloge zbog vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana nakon čega ih je Općinski prekršajni sud u Zagrebu "lupio" po džepu sa 750 kuna kazne.

A s obzirom na to da su prenoćili u policiji dok alkoholne pare iz njih nisu ishlapile, vrijeme provedeno u posebnoj prostoriji pod policijskim nadzorom im je umanjilo za 600 kuna iznos koji moraju platiti. Također, svaki mora nadoknaditi i 300 kuna sudskih troškova.

I dok je mlađi izbjegavao sudske pozive, njegov vremešni "partner" s klupe je priznao grijeh u kojem je glavnu ulogu odigrao njegov izloženi "ponos".

- Taj dan bio sam pijan. Sjedio sam na klupi kada mi je prišao jedan, meni nepoznati muškarac, a koji je također bio u alkoholiziranom stanju. Mi smo naprosto izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem od alkoholiziranosti te me doista oralno zadovoljavao. Iskreno mi je žao. Tog muškarca kasnije nikada nisam vidio. Nisam sklon takvom ponašanju, ali zbog alkoholiziranosti nisam bio svjestan svojeg neprimjerenog ponašanja. Zapravo, 'osvijestio' sam se tek kad su do nas došli policajci te nas upozoravali da prestanemo s nedoličnim ponašanjem – posramljeno je u sudnici rekao zagrebački umirovljenik pritom moleći za blažu kaznu jer da ima mala primanja od kojih uzdržava suprugu s invaliditetom.

Obojici je kao otegotna okolnost, prilikom odmjeravanja visine kazne, uzeta u obzir njihova ranija prekršajna evidentiranost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. listopad 2021 09:26