KOMŠIĆ PRIZNAO ZLOČIN

PREREZAO JOJ JE GRKLJAN! Procurile nove pojedinosti stravičnog zločina, otkrivamo što je Komšić rekao na ispitivanju u DORH-u

 Dragan Matic / CROPIX

Zbog teškog ubojstva Kristine Krupljan (18) koju je, sumnja se, iz osvete usmrtio s više od 60 uboda, a najviše joj je ozljeda zadao po vratu, te po glavi i prsnom košu, trupu, rukama i natkoljenici, Davidu Komšiću (19) sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor.

Prema tvrdnji tužiteljstva, bivšu djevojku ubio je u u njezinoj Opel Astri na parkiralištu stambene zgrade na Volovčici u srijedu u 21.30 sati nakon jednosatne zajedničke večere u jednoj pizzeriji. Kako smo doznali, pogleda “hladnog kao špricer” u tužiteljstvu je u prisutnosti branitelja, odvjetnika Frana Olujića, iznio vrlo kratku obranu u kojoj je izrazio žaljenje.

- Žao mi je zbog toga što se dogodilo. No nisam u psihofizičkom stanju da bih detaljno iznosio obranu - rekao je Komšić u prostorijama Državnog odvjetništva, čime nije izravno priznao djelo.

Ništa rječitiji Komšić nije bio ni kada ga je, sat vremena nakon zločina, otac dovezao u policijsku postaju. Sigurno je da je Kristina ubijena uslijed nezapamćene količine bijesa koji se u ubojici probudio kad ga je nakon večere u gradu dovezla autom pred kuću i rekla mu da je trudna s drugim muškarcem te da prekida vezu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:35