TUGA U RIJECI

Prijatelj ga slučajno ustrijelio iz pištolja, hitno je prebačen u bolnicu: Preminuo je idući dan

Unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, 54-godišnjak je preminuo jučer od posljedica ranjavanja u KBC-u Rijeka

Policijsko vozilo, Ilustrativna fotografija

 Srdjan Vrancic/Cropix

U riječkoj bolnici preminuo je teško ozlijeđeni 54-godišnjak s Krka, kojega je prijatelj slučajno ustrijelio vatrenim oružjem, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 37-godišnjak uslijed neopreznog rukovanja vatrenim oružjem u noći na 14. veljače na području općine Dobrinj teško ozlijedio 54-godišnjaka. Unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, 54-godišnjak je tijekom jučerašnjeg dana od posljedica ranjavanja preminuo u KBC-u Rijeka.

Tragičan događaj zbio se tijekom noćnog druženja dvojice muškaraca, a prema navodima policije, mlađi muškarac slučajno je opalio ručno izrađenim pištoljem za preklapanje i ozlijedio 54-godišnjaka.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom“ u svezi s “Teškim kaznenim djelom protiv opće sigurnosti”, kao i kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, 37-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:21