NESVAKIDAŠNJA SCENA

Prije tri dana susjedi s pištoljem upao u stan u centru Zagreba - policija ga privela danas, on se derao: ‘Evo me, narode!‘

Privedeni muškarac je P.F., sin poznatog redatelja filmova, a bio je u sudskom sporu sa susjedima oko neplaćene pričuve

Ilustracija

 Damir Krajac/Cropix

Nesvakidašnje scene privođenja muškarca u zagrebačkoj Deželićevoj ulici dok ponosno, s lisicama na rukama, u pratnji policajaca izvikuje ‘Evo me, narode!‘, zaintrigirale su stanare okolnih zgrada, ali i prolaznike te vozače.

Njegovo privođenje danas oko 15.30 sati uslijedilo je nakon što je muškarac utjerao strah u kosti stanarki zgrade nekoliko sati prije toga.

Prema pisanju portala Danas.hr, koji je objavio snimku samog trenutka postupanja prema muškarcu u srcu metropole, policija je stigla u navedeni stan čak pet sati ranije.

I upravo toliko je trajalo "natezanje" muškarca s policijom. Isti portal navodi i da je navedeni muškarac tri dana prije s pištoljem ušao u susjedin stan i sjeo joj na kauč pa je prestravljena žena istrčala napolje.

Trenutno se nad muškarcem provodi kriminalističko istraživanje u policijskoj postaji. S obzirom na prijavu da je imao pištolj, bit će mu uz sudski nalog pretresen njegov dom. Hoće li sve ostali na prekršaju ili je njegov postupak iz domene kaznene odgovornosti, bit će poznati po dovršetku kriminalističkog istraživanja.

Kako doznajemo, privedeni muškarac je P.F. koji živi u stanu koji je naslijedio od oca M.F., poznatog redatelja dokumentaraca i igranih filmova. I bio je u sudskom sporu sa susjedima oko neplaćene pričuve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:37