NAPAD IZ MRŽNJE

Pripadnik Grobara u Vukovaru istukao dječaka (13) jer je imao masku s hrvatskim obilježjima?!

Napadač (30) policiji je od ranije poznat zbog sličnih izgreda i sudjelovanja u tučnjavama između navijačkih skupina u Vukovaru
 Ilustracija/Vlado Kos/CROPIX

Dječaka u dobi od 13 godina u utorak oko 7,30 sati u Vukovaru je fizički napao i izudarao 30-godišnji muškarac, koji je priveden i predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a motiv napada, kako neslužbeno doznajemo, je međunacionalna netrpeljivost.

Dječak je, naime, imao zaštitnu masku s hrvatskim nacionalnim obilježjima, a to je očito zasmetalo beskrupuloznog napadača, inače 30-godišnjaka srpske nacionalnosti, koji je policiji od ranije poznat zbog sličnih izgreda i sudjelovanja u tučnjavama između navijačkih skupina u Vukovaru.

Napadač je navodno pripadnik vukovarskih Grobara. Napad se dogodio u pekarnici u Ulici dr. Ante Starčevića, a dječak je zatražio pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policija je priopćila da je dobio jedan udarac rukom u glavu i jedan nogom u tijelo, a više informacija o ovom napadu očekuje se tijekom srijede navečer ili u četvrtak prijepodne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 07:08