DIVLJANJE U ČAZMI

Pripit došao na susret sa socijalnom radnicom, a onda poludio kad je vidio rješenje...

Policija je 61-godišnjaka uhitila i prekršajno prijavila zbog remećenja javnog reda i mira. U policijskoj postaji napuhao je 0,56 g/kg

Čazma (ilustrativna i arhivska fotografija)

 Ranko Suvar/CROPIX

Zbog pripitog muškarca, koji je u petak prijepodne banuo u zgradu Centra za socijalnu skrb u Čazmi na Trgu čazmanskog kaptola, morala je intervenirati policija. Naime, oko 11.20 sati, 61-godišnji muškarac, koji je kasnije napuhao 0.56 promila, nije se uspio kontrolirati po ulasku u prostorije Zavoda.

Iz bjelovarske policije kažu da je dotični bio najavljen kod jedne zaposlenice zbog ostvarivanja svojih prava. No nezadovoljan donesenim rješenjem, odlučio je na njoj iskaliti sav svoj bijes. Okomio se na socijalnu radnicu koju je izvrijeđao, da bi potom nastavio vikati iz petnih žila. Zatim je ugledao i drugog djelatnika Zavoda, koji je u pratnji zaštitara ušao u kancelariju ne bi li ga smirio, pa je i njega "počastio" uvredama.

- Na naročito drzak i nepristojan način 61-godišnjak je nastavio s vikom i vrijeđanjem. Pri izlasku u hodnik i dalje je vikao i vrijeđao zaposlenike i zaštitara, a s tim je nastavio i na samom izlasku iz zgrade. Muškarac je priveden u službene prostorije policije gdje je uhićen, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,56 g/kg - kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske, koja je protiv 61-godišnjaka podnijela optužni prijedlog jer se ogriješio o Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega će biti prepraćen na bjelovarski prekršajni odjel Općinskog suda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 22:05