PREMLAĆEN BOKSEROM

Priveli mladiće koje dovode u vezu s napadom na 14-godišnjaka: ‘Tukli su dijete od 40 kila‘

Incident se dogodio u četvrtak oko 20.10 sati kad su četvorica mladića napala dječaka od 14 godina
Zadar Zadar
 Zadarski.hr

Policija je kasno sinoć privela nekoliko mlađih osoba koje se dovode u vezu s napadom na maloljetnika u Ulici bana Jelačića u Zadru. Iz policije su nam potvrdili da je istraga u tijeku te da se napadnuti mladić nalazi u zadarskoj bolnici, javlja Zadarski.hr.

- Mladiću su konstatirane lakše tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije u teže - kratko su nam jutros rekli iz PU zadarske.

Incident se dogodio u četvrtak oko 20.10 sati kad su, prema riječima svjedoka, četvorica mladića napala dječaka od 14 godina. Kad je vidio što se događa, naš sugovornik je zaustavio automobil nasred ceste, i čim su napadači vidjeli kako im prilazi razbježali su se. Čovjek koji je prekinuo incident tvrdi da je jedan od napadača imao bokser kojim je zadavao udarce maloljetniku.

Podsjetimo, sugovornik Zadarskog vozio je iz smjera Jazina prema Voštarnici kad je s desne strane ceste primijetio kako četvorica mladića nekoga nemilosrdno tuku. Tvrdi da je jedan od napadača mladića bokserom udarao u glavu s nekoliko snažnih udaraca. Napadači su, dodaje, bili stariji i fizički nadmoćniji, dok je žrtva krhke građe, oko 40 kilograma, u dobi od 14 ili 15 godina.

- On je dijete. Dijete koje nema 40 kila. Pretukli su ga krvnički, brutalno. Da nisam slučajno prošao, što bi s njim bilo? Ubili bi ga s tim bokserom. Kad četvorica nekoga tako zaskoče, a rukama imaju bokser, to ne može biti nesreća. To nije spontano, to je osmišljeno i pripremano, to je za mene pokušaj ubojstva – kaže sugovornik Zadarskog nakon što je cijeli događaj detaljno ispričao policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:43