FILMSKE SCENE

PROCURILI NOVI ZAPANJUJUĆI DETALJI KAOSA U ZET-ovom AUTOBUSU Podivljala putnica koja je urlikala na mobitel na kraju je sjela na bebu u kolicima!

 Boris Kovacev / Ilustracija / CROPIX

Na autobusnom stajalištu u Heinzelovoj ulici, točnije u ZET-ovu autobusu na liniji 207, u ponedjeljak poslijepodne došlo je do svađe između muškarca i žene, a sve je kulminiralo tučnjavom zbog čega je intervenirala i policija.

- Policijski službenici izašli su na mjesto događaja te je zasad utvrđeno kako je 42-godišnjakinja narušavala javni red i mir u autobusu tako što je vikala i galamila tijekom razgovora na mobitel. Zbog njezina ponašanja drugi su joj putnici u jednom trenutku prigovorili.

Naime, u autobusu je bilo i dijete koje je spavalo u kolicima te je počelo plakati. Dotična žena (42) tad je fizički napala 31-godišnjeg putnika te ga usput i vrijeđala. Nakon toga, drugi putnik je 42-godišnjakinju odmaknuo od 31-godišnjaka, zbog čega je ona pala na pod. Ustala je, a zatim sjela na dijete u kolicima - rekli su za Vijesti.hr u zagrebačkoj policiji.

Obračun se nastavio i izvan autobusa kad je otac djeteta fizički nasrnuo na ženu. Jedan od svjedoka, koji je priču podijelio na svom profilu na Facebooku, rekao je da ju je lupio šakom u glavu, a ona je pala. Prijatelj napadnute žene tvrdi da joj je slomljena čeljust.

- Liječnička pomoć 42-godišnjakinji je pružena u KBC Zagreb te se utvrđuju sve okolnosti zadobivanja ozljeda kao i njihova kvalifikacija. U isto vrijeme, liječnička pomoć pružena je i djetetu te se nastavlja s izvidom i prikupljanjem dokaza u ovom postupku - odgovorili su iz PUZ-a, a pišu Vijesti.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:45