MOKRI I SKLISKI KOLNICI

Prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac usporila promet u smjeru Bregane

HAK vozače pozivaj na oprez i zbog uočenog predmeta na kolniku na autocesti A3 između čvora Ivanić Grad i naplatne postaje Zagreb - Istok

Ilustrativna fotografija

 Cropix

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Okučani i Novska u smjeru Bregane vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat, upozoravaju u srijedu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

HAK vozače pozivaj na oprez i zbog uočenog predmeta na kolniku na autocesti A3 između čvora Ivanić Grad i naplatne postaje Zagreb - Istok u smjeru Bregane.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima. Zbog magle, ponegdje vrlo guste, vidljivost je mjestimice smanjena na cestama u unutrašnjosti. HAK vozače poziva da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak te ne kreću na put bez zimske opreme.

Zbog vode na kolniku zatvorene su pojedine državne, županijske i lokalne ceste u Karlovačkoj, Splitsko-dalmatinskoj, Sisačko-moslavačkoj i Ličko-senjskoj županiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:07