PREDAN U PRITVOR

Prometni policajci u redovnoj kontroli zaustavili automobil, pretragom otkrili veliku količinu droge

Kod 30-godišnjaka koji je zaustavljen na području Dubrave pronađeno je gotovo 2.2 kilograma marihuane te 97 grama hašiša

Droga zaplijenjena u Zagrebu

 PU zagrebačka

Redovna policijska kontrola u Zagrebu završila je u subotu navečer uhićenjem 30-godišnjeg muškarca u čijem je osobnom automobilu pronađeno gotovo 2,2 kilograma marihuane te nešto manje od 100 grama hašiša.

Kako javlja zagrebačka policija, Mobilna jedinica prometne policije Ravnateljstva policije na području Dubrave zaustavila je osobni automobil kojim je upravljao muškarac.

image

Droga zaplijenjena u Zagrebu

PU zagrebačka
image

Droga zaplijenjena u Zagrebu

PU zagrebačka

Tijekom provedbe kontrole, navedeni muškarac policijskim je službenicima dragovoljno izručio grumen hašiša mase 97 grama.

Policijska sumnja da navedeno nije jedina droga koja se nalazila u automobilu osumnjičenog potvrđena je temeljem naloga suda obavljene pretrage osobnog automobila kojom prilikom je pronađena sportska torba unutar koje su se nalazila četiri paketa ispunjena konopljom tipa droga ukupne mase 2182,62 grama i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:54