UBIJENE TRI OSOBE

PRONAĐEN KALAŠNJIKOV KOJIM JE POČINJEN MASAKR U SPLITU Policajci su oružje našli u kontejneru, par stotina metara od mjesta krvavog smaknuća

 
 Vojko Basic / CROPIX

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, nađen je kalašnjikov kojim su ubijeni Jurica Torlak, Marino Ožić Paić i Marin Boban u subotu poslijepodne u splitskom Varošu.

Oružje je nađeno u kontejneru u Nazorovom prilazu oko 16,45 sati, par stotina metara od mjesta krvavog smaknuća prilikom kojeg je ispaljeno najmanje 36 hitaca.

Osumnjičeni Filip Zavadlav (25) se prije uhićenja uspio presvući i odbaciti oružje, ali je uporna policijska pretraga dala rezultate u nedjelju kasno poslijepodne.

Automatska puška AK-47 vidi se u ruci ubojice koji polako šeta Kamenitom ulicom na video snimci koja se viralno proširila niti sat nakon zločina.

Dalmatinski portal / Youtube
Ubojica iz Splita

Kako smo ranije pisali, Filip Zavadlav se nakon zločina presvukao i sakrio automatsku pušku kojom je pucao. Nije uhićen u odjeći u kojoj je bio u vrijeme krvavog pohoda tako da nije točna informacija da je odmah nakon zločina sjedio u lokalu i čekao policiju.

U to vrijeme se prvo pobrinuo riješiti se dokaza te je tek onda došao u kafić gdje je uhićen.

Kako je policija sada pronašla oružje, vjerojatno će se uskoro otkriti i odakle Zavadlavu kalašnjikov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:04