TUŽNA VIJEST

Pronađeno tijelo Woltova dostavljača: Zadnji put je viđen na kolodvoru u Kopru, krenuo je za Poreč

Tijelo 23-godišnjaka pronašao je slučajni prolaznik na šumskom području između Vanganela i Pomjana u Sloveniji

Blaž Ritoša; snimke nadzornih kamera

Gotovo mjesec dana od misterioznog nestanka 23-godišnjeg Blaža Ritoše, stižu tužne vijesti.

Kako neslužbeno doznaje portal IstraIN, tijelo mladića pronađeno je u Sloveniji točnije u šumi između Vanganela i Pomjana. Upravo je s tog područja dobivena i posljednja lokacija njegova mobitela na dan nestanka.

Iako su tada hrvatska i slovenska policija temeljito pročešljale navedeno područje, nije bilo konkretnijih rezultata, do sada. Angažiralo se i potražne pse, dizao se i helikopter, a obol u traganju dali su i lokalni vatrogasci. Naime, tijelo 23-godišnjaka pronašao je slučajni prolaznik na šumskom području, a tijelo je poslano u Ljubljanu gdje će se obaviti obdukcija, prenosi IstraIN.

Iz policije su potvrdili saznanja portala IstraIN, ne otkrivajući nikakve druge detalje.

Podsjetimo, Blaž Ritoša krenuo je 13. lipnja biciklom krenuo iz slovenskog Kopra prema Poreču, gdje ga je čekala majka. Posljednji put viđen je na kolodvoru u Kopru. To dokazuju i snimke videonadzora koje je javno dostupnima učinila njegova sestra i na kojima se vidi da stoji uz svoj plavi bicikl.

- Proživljavamo užas, ništa nam više nitko ne govori. Pitanja je mnogo, a odgovora nema. Je li nam bio čudan? Brat se ni na što nije žalio, govorio da ga nešto tišti ili da ima problema, pa je nestanak sve još više uznemirio. Indicije, naravno, uvijek postoje, ali teško je išta sada govoriti. Razgovarala sam s bakom, koja je rekla da je Blaž onog jutra kad je odlazio na vlak bio normalan, pozdravio se, zaglio je i otišao biciklom prema postaji. Ničim nije odavao da nešto planira, a kamoli nestati - rekla je prije gotovo tri tjedna za Jutarnji njegova sestra Marta.

Ispričala je također da je Blaž živio s bakom u Ljubljani, gdje je i radio kao Woltov dostavljač na biciklu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:02