MARKO PERKUŠIĆ

PRONAŠLI HRVATA KOJI JE NETRAGOM NESTAO PRIJE MJSEC DANA Otišao u Austriju raditi i iščeznuo, a onda je došlo do velikog obrata, javio se na Facebooku

 
Marko Perkušić
 Facebook

Dubrovčanin Marko Perkušić (41) koji je nestao u Austriji 26. ožujka, pronađen je u utorak navečer živ i zdrav te u dobrom tjelesnom stanju, a informaciju je policiji, koja ga je također dulje vrijeme tražila, javila Perkušićeva obitelj, piše Dubrovački vjesnik.

Putem svog Facebook profila u srijedu se oglasio i sam Marko Perkušić. Zahvalio je svima na podršci i, kako kaže, nesebičnoj ljubavi i pažnji.

- Nije važno koliko si puta u životu pao, važno je koliko si puta ustao. Dragi moji, ovom prilikom bi vam svima htio zahvaliti na nesebičnoj ljubavi, pažnji i podršci koju ste mi pokazali u ovih mjesec dana. Vidimo se uskoro, voli vas vaš Marko!, napisao je na Facebooku.

Miroslav Piplica koji je Perkušića tražio po Salzburgu zajedno s njegovim bratom kaže da je Perkušića pronašao brat, piše Fenix magazin.

- Markov brat je obilazio ulice, ljudima pokazivao njegovu fotografiju i pronašao ga u jednoj ulici. Pomogli su i ljudi koji su čitali da je Marko nestao i javljali informacije. Sad je s bratom u Salzburgu, sutra dolazi u Beč pa ćemo znati više, no sad znam jedino da je pokraden. Ukrali su mu 1.500 eura, mobitel i tablet - kazao je Piplica.

Od kraja ožujka kad se Perkušiću izgubio svaki trag, u potragu je krenuo njegov brat, slijedeći posljednje informacije o njegovom kretanju, od hotela KU u kojemu je radio, potom do Salzburga iz kojeg se zadnji put javio. Potraga je intenzivirana i preko medija te društvenih mreža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:49