PAO SVODNIK

PROSTITUCIJA NA NARODNJACIMA Vlasnik disco kluba iz Trogira optužen za podvođenje maloljetnica

Zadar, 110809.Danas u 18 sati priveden je svodnik P.S. (48) zbog medjunarodne prostitucije. Istraga je u tijeku pa se pojedinosti jos ne znaju.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

Zbog kaznenoga djela podvođenja Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 43-godišnjeg muškarca, doznaje se u tom odvjetništvu.

Okrivljenika se tereti da je od prosinca 2011. godine do lipnja 2012. godine na području Splitsko-dalmatinske županije, radi pribavljanja materijalne koristi, organizirao i omogućio prijateljima, poznanicima i gostima pružanje seksualnih usluga u disco clubu, stanovima korisnika, apartmanima i hotelima, a prethodno je dogovarao i određivao cijenu usluge, te je pribavio korist od najmanje 75.000 kuna.

Neslužbeno, radi se o vlasniku narodnjačkoga kluba u Trogiru koji nije u pritvoru jer je platio jamčevinu u iznosu od 300.000 kuna. Podvodio je tri djevojke od koje su dvije u to vrijeme bile maloljetnice, a djevojke su za pružene seksualne usluge dobivale od 800 do 2000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:28