DRAMA U VARAŽDINU

Provalili su trgovački centar pa se dali u bijeg i pokušali pregaziti policajce: Došlo je i do pucnjave!

Policija javlja da je oko 9 sati pronađen jedan od počinitelja, no da traže ostale
Policijska akcija
 Varazdinske-vijesti.hr

Varaždinska policija javlja da traže provalnike u trgovački centar u Varaždinu koji su pri bijegu pokušali pregaziti policajca.

Kako javlja lokalni portal Varaždinske vijesti, jake policijske snage nalaze se uz jugoistočnu obilaznicu Varaždina i na nekoliko lokacija na području Općine Beretinec te traže provalnike.

- U četvrtak oko 1.15 sati Operativno – komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu zaštitara trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu da je provaljeno u jednu od trgovina u centru.

Po dojavi su na mjesto događaja upućeni policijski službenici te je jedna od ophodnji, oko 1.20 sati, uočila na jugozapadnoj obilaznici Varaždina, osobno vozilo koje bi odgovaralo vozilu počinitelja, a koje se u međuvremenu zaustavilo na poljskom putu, javljaju iz policije.

Kažu kako su policijski službenici izašli iz službenog vozila kako bi provjerili identitet osoba, ali da su zasad nepoznati počinitelji dali gas i velikom brzinom krenuli prema policajcu te ga htjeli pregaziti.

- Tom prilikom došlo je do uporabe vatrenog oružja od strane jednog policijskog službenika, dok su se počinitelji usprkos tome udaljili s mjesta događaja. Prilikom izbjegavanja naleta, policijski su službenici lakše ozlijeđeni, kažu iz policije.

Napominju i kako policijski službenici PU varaždinske u suradnji sa službenicima drugih policijskih uprava intenzivno tragaju za počiniteljima te da je oko 9 sati jedan od njih pronađen.

- Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja te ćemo po dovršetku istog, izvijestiti javnost, kažu iz policije.

image
Policijska akcija
Varazdinske-vijesti.hr
image
Policijska akcija
Varazdinske-vijesti.hr
image
Policijska akcija
Varazdinske-vijesti.hr
image
Policijska akcija
Varazdinske-vijesti.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:35