KRAĐA U ISTRI

Provalili u automobil zagrebačkih tablica i ukrali više od 5.000 eura. Policija traži ova dva muškarca

Incident se dogodio na parkiralištu trgovačkog centra u Novigradskoj ulici u Umagu

Osumnjičenici za krađu

 Pu Istarska/

Prepoznajete li osobe sa fotografija? Molimo vas javite nam! - apel je PU istarske koja od 1. rujna traga za lopovima koji su ukrali novac, preko 5000 eura, jednoj umaškoj tvrtki!

- Policijski službenici tragaju za počiniteljem ili počiniteljima koji su 1. rujna ujutro, na parkiralištu trgovačkog centra u Novigradskoj ulici u Umagu, na zasad neutvrđen način ušli u automobil zagrebačkih oznaka iz kojeg su ukrali novac. Time su oštećeni 27-godišnjak i pravna osoba iz okolice Umaga za više tisuća eura - kažu iz istarske policije navodeći da bi osobe sa fotografija mogle imati saznanja o navedenom događaju. Za pretpostaviti je, kako to obično biva, da su muškarci za fotografija upravo i počinitelji same krađe.

image
Pu Istarska/
image
Pu Istarska/

Kako god bilo, policija poziva građane koji prepoznaju muškarce sa slika ili imaju druge korisne informacije o osobama ili navedenom događaju da se jave u Policijsku postaju Buje-Buie, na brojeve telefona 192 ili 052 533 439 ili, pak, putem adrese elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 06:08