VIDEO!

Provalio u stan na zagrebačkim Srednjacima, snimile ga nadzorne kamere: ‘Pogledajte što radi dok hoda...‘

Na snimci se vidi muškarac sa šiltericom koji "poštuje" protuepidemiološke mjere

Snimka provalnika

 Facebook

Svi se uvijek pitaju kako je izgledala provala u stan, kako je lopov izgledao i što je sve radio dok im je šetao nepozvan i u tajnosti njihovim domom. Jer nemaju svi nadzorne kamere unutar četiri zida i mnoge provale u stanove i kuće ostanu neriješene jer lopovi su često pažljivi prilikom svojih akcija. Sama činjenica da je netko nepoznat šetao tuđim domom i usput ukrao vrijednosti izaziva jezu kod svih.

No jučer po povratku u stan u Kikićevoj ulici na zagrebačkim Srednjacima nešto prije 13 sati, vlasnicu istog je oblio znoj viđenim prizorom pa je posegnula za videonadzorom postavljenim unutar četiri zida. I imala je što vidjeti pa je snimke podijelila i na društvenim mrežama s ciljem upozorenja, a ujedno i traženja pomoći da se posjetitelja njezina doma identificira.

Na snimci se vidi muškarac sa šiltericom koji "poštuje" protuepidemiološke mjere pa je u stan ušetao s crnom medicinskom maskom na licu.

Usput je hodajući uzduž i poprijeko po stanu na walkie-talkie razgovarao s nekim, a koliko se ovlaš može čuti navodno razgovara na stranom jeziku.

Nije za isključiti da je razgovarao s pomagačem koji ga je čekao na ulazu u zgradu i izviđao situaciju te dojavljivao o možebitnom pojavljivanju vlasnika stana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 23:39