MISTERIOZNA OPERACIJA

PROVALJENO U SANADEROVU VILU U KOZARČEVOJ Lopov obio vrata dvorišta i pobjegao, nije stigao ništa ukrasti

Nakon nekog vremena, valjda kad je shvatio da u dobro zaključanu kuću ne može ući i da previše riskira, napustio je carstvo Sanaderovih ne oduđivši ništa.
 Arhiva/CROPIX

ZAGREB - Obiteljska kuća bivšeg premijera Ive Sanadera u zagrebačkoj Kozarčevoj ulici, točnije ulazna vrata u dvorište, našla su se na udaru nepoznatog provalnika koji je u srijedu između 9 i 9,30 sati, iz još uvijek neutvrđenog razloga, posjetio imanje Sanaderovih!

Tko je to bio i što je točno tražio istražitelji intenzivno nastoje utvrditi, a o posjetu nezvanog gosta policija je dobila dojavu negdje oko podneva kada se netko od ukućana ili zaposlenika vratio kući.

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili događaj neuspjelog pokušaja provale u dvorište obiteljske kuće pritom ne otkrivajući identitet vlasnika, a kako doznajemo, provedenim očevidom je utvrđeno da je provalnik podesnim predmetom izbio uložak cilindrične brave na ulaznim vratima u dvorište. Nakon nekog vremena, valjda kad je shvatio da u dobro zaključanu kuću ne može ući i da previše riskira, napustio je carstvo Sanaderovih ne oduđivši ništa.

Cijelu misterioznu provalničku 'operaciju' snimilo je nekoliko nadzornih kamera postavljenih na samoj kući kao i na nekoliko domovima Sanaderovih susjeda.

A je li nezvani gost ostavio neki trag koji će pomoći policiji da mu uđu u trag, doznat će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:32